Algemene voorwaarden

Ingangsdatum: 1 januariĀ 2024

Details

1. Deze website is eigendom van en wordt beheerd door WeLearn. In deze voorwaarden worden de voorwaarden uiteengezet waaronder u gebruik kunt maken van onze website en de diensten die wij aanbieden. Door de website voor onze diensten te bezoeken of te gebruiken, verklaart u dat u deze Voorwaarden hebt gelezen en begrepen en dat u ermee instemt hieraan gebonden te zijn.

2. De Dienst en alle materialen die daarin zijn opgenomen of overgedragen, met inbegrip van, bij wijze van voorbeeld, tekst, afbeeldingen, logo's en alle daarmee verband houdende intellectuele eigendomsrechten, zijn het exclusieve eigendom van WeLearn. Tenzij hierin uitdrukkelijk anders is bepaald, wordt niets in deze Voorwaarden beschouwd als een licentie op of onder deze Intellectuele Eigendomsrechten en stemt u ermee in deze Intellectuele Eigendomsrechten niet te verkopen, in licentie te geven, te wijzigen, te kopiƫren, te reproduceren, door te sturen of aan te passen, tenzij WeLearn hiervoor toestemming heeft gegeven.

3. Voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving, kanĀ WeLearnĀ in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor indirecte, punitieve, incidentele, speciale, gevolg- of exemplarische schade, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, schade voor verlies van winst, goodwill, gebruik, gegevens of andere immateriĆ«le verliezen die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik of het onvermogen om de service te gebruiken. Voor zover maximaal is toegestaan door de toepasselijke wetgeving, aanvaardtĀ WeLearn geen verantwoordelijkheid voor (i) fouten, vergissingen of onnauwkeurigheden in de inhoud; (ii) persoonlijk letsel of schade aan eigendommen, van welke aard dan ook, als gevolg van de toegang tot of het gebruik van onze service; en (iii) onbevoegde toegang tot of gebruik van onze beveiligde servers en/of persoonlijke informatie die daarop is opgeslagen.

4. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden van tijd tot tijd naar eigen goeddunken te wijzigen. Daarom is het noodzakelijk om deze pagina's regelmatig te bekijken. Wanneer we de voorwaarden op een wezenlijke manier wijzigen, zullen we u op de hoogte stellen van belangrijke wijzigingen die in de voorwaarden zijn aangebracht. Als u de website of onze service na dergelijke wijzigingen blijft gebruiken, betekent dit dat u de nieuwe voorwaarden accepteert. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden of toekomstige versies van de Voorwaarden, dient u de website of dienst niet te gebruiken of te openen (of te blijven openen).

5. Na het invullen van een formulier op de site, met uitzondering van het contactformulier als de optie nieuwsbrief niet is aangevinkt, gaat u ermee akkoord van tijd tot tijd berichten en promotiemateriaal van ons te ontvangen via e-mail of een ander contactformulier dat u ons kunt verstrekken (inclusief uw telefoonnummer voor oproepen of sms-berichten). Als u dergelijk promotiemateriaal of berichten niet wenst te ontvangen, kunt u ons dat te allen tijde laten weten of u afmelden via de knop "afmelden" in elke e-mail die wij sturen.

6. Retourbeleid:Ā JA! Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met de cursus, heb je het recht om binnen de eerste 14 dagen een volledige terugbetaling te krijgen. Stuur me gewoon een e-mail en ik zal direct een terugbetaling regelen, ZONDER VRAGEN TE STELLEN. Ik bied deze garantie omdat ik wil dat al mijn studenten blij en tevreden zijn met hun aankopen!


Contact met ons opnemen

Als u vragen, zorgen of klachten hebt, kunt u contact met ons opnemenĀ per e-mail: [email protected]